Gárdos András

by garanddesign

 • 100000 Ft

  Célösszeg
 • 225600 Ft

  Eddig összegyűjtött
 • 0 nap

  Maradt
 • Céldátum

  Kampány vége
Eddig összegyűjtött :
100%
The campaign is successful.
Budapest, Magyarország

garanddesign

7 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Történetem

Profi sportolóként és cégvezetőként is mindig természetes volt számomra a környezetmben lévőkre való odafigyelés, egyéniségük, különbözőségük tiszteletben tartása és a hozzám bizalommal fordulók lehetőségeimhez mérten való segítése. A Kikapcs alapítvány felkérése a nagyköveti posztra a rendkívüli megtiszteltetésen túl azt is jelenti számomra, hogy még szélesebb körben, még hatékonyabban képviselhetek egy ügyet, amely mind emberileg, mind társadalmilag óriási jelentőséggel bír.

Édesapaként közvetlenül tapasztalom a gyermeknevelés mindennapos kihívásait, annak minden nehézségét és csodáját. A sajátos nevelési igényű gyermekek családjában a szülők és a gyerekek minden bizonnyal több kihívással szembesülnek. Ezért is tudok teljes mértékben azonosulni az alapítvány célkitűzéseivel, amelynek lelkes csapata ezen családok hatékony támogatását valósítja meg.

Hiszem, hogy nem a körülmények határozzák meg egy gyermek életét, hanem a lehetőségek, amik élete során körül veszik őt. Én hálás vagyok azokért a lehetőségekért, amiket kaptam gyermekkoromban. Mind egy új kalandot, új kihívást, új tapasztalatot jelentett, amelyek akkor talán jelentéktelennek tűntek, azonban visszagondolva sorsfordító hatásúak voltak. Mind ezek alapján a Kikapcs alapítvánnyal való együttműködés során elsődleges célkitűzésem, hogy közös munkánkkal minél több gyermek számára a lehető legmegfelelőbb lehetőségeket biztosítsuk ahhoz, hogy megtalálják saját útjukat.

 

 

 

Név Összeg Dátum
Sándor István "Sztyopa" 60000 Ft September 29, 2021
Renáta Balogh 5000 Ft September 21, 2021
Soroksár SC 155000 Ft September 21, 2021
Ákos Radványi 5000 Ft September 20, 2021
Viktória Környei 500 Ft August 31, 2021
István Mihály Király 100 Ft August 25, 2021